Jong N-VA Zandhoven opgericht

Op 3 december 2010

Nieuw bestuur Jong N-VA Zandhoven

Twee jaar nadat N-VA Groot-Zandhoven het licht heeft gezien was het tijd om ook de geëngageerde jongeren bij elkaar te gaan brengen.

Op dinsdagavond 30 november is er een eerste bijeenkomst geweest van politiek geïnteresseerde en N-VA gerichte jongeren. Onder het oog van Minneke de Ridder, kersvers Federaal parlementslid, is er een nieuwe afdeling opgericht. Ze heeft haar ervaringen gedeeld als Jong N-VA Ranst voorzitster en zal tevens het meterschap op zich nemen.

Jong N-VA Zandhoven betreft de gemeentes Massenhoven, Pulderbos, Pulle, Viersel & Zandhoven. De leden zijn tussen 16 en 31 jaar jong. Er is ook meteen een nieuw bestuur verkozen. Davìd Markey is de eerste voorzitter, hij wordt bijgestaan door Julie Wellens (secretaris), Koen Reyserhove (penningmeester) en Oliver Vertruyen (Acties).

Jong N-VA Groot-Zandhoven beoogt er te zijn voor alle jongeren met maatschappelijke interesse. Via vormingsavonden, debatten en activiteiten in de breedste zin van het woord beoogt het een toffe boel te worden. Natuurlijk zullen ze via studiemomenten en acties inspelen op de gemeentelijke dossiers en het verschil proberen te maken.

Met het eerste persbericht is de start alvast niet gemist. Er bloeit iets moois!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is