Welkomstwoord

Op 11 november 2010

Fierheid, trots, wortels, erfgoed, chauvinisme, strijd, karakter, vechtlust, nostalgie, betrokkenheid, eerlijkheid en waarden.

Uiteraard zijn dit allen sterke woorden, woorden die veel omvatten en in  een goede context dienen geplaatst te worden of ze worden misbruikt. Ik heb lang en zorgvuldig nagedacht over elkeen van deze woorden, voor mij zijn deze van groot belang in tijde van vervaging en verarming.

Laat mij even verduidelijken, aan politiek doen is voor mij een missie, mensen aanzetten tot denken en een debat proberen te creëren. Belangrijk is voor mij gemeenschapsvorming, het geeft zuurstof, het haalt mensen uit hun isolement en bevordert het algemeen welzijn.

Initiatief nemen, niet aan de zijlijn, maar midden erin, mee zwemmen in het bad van sociale beleving. Daarom ben ik ervan overtuigd dat verenigingen van welke pluimage ook, de motor van onze gemeenschap zijn. Ook politiek bewegen hoort daarbij, zich engageren en bouwen aan een positief project. Ik hou van de constructieve stijl, behouden wat goed is en proberen te sleutelen aan hetgene dat verbeterd kan worden.

Ook mijn politieke keuze is een weloverwogen beslissing, alles heb ik zeer kritisch bekeken en bij N-VA vond ik mijn gading! Door mijn sociaal en politiek engagement ben ik met een onze plaatselijke afdeling gestart. Nu is er een fantastisch team ontstaan met een kernbestuur, stuurgroepen en werkgroepen.

Graag wens ik u veel leesplezier en binnen de N-VA Groot-Zandhoven is er zeker een bereidheid om te luisteren naar vragen en voorstellen. Dit kan via het contactformulier.

 

Geert Van Laer
Voorzitter N-VA Groot-Zandhoven

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is