N-VA Zandhoven versterkt ploeg met twee sterke dames voor de gemeenteraadsverkiezingen

Op 10 juli 2024, over deze onderwerpen: In de pers, Verkiezingen 2024

N-VA Zandhoven is in volle voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024. Met grote trots kondigen wij 2 nieuwe kandidaten aan die onze lijst komen versterken. Beide kandidaten brengen een schat aan ervaring, toewijding en positieve energie met zich mee.

Ann Corda, mede-zaakvoerster van café De Patriot (Zandhoven)

Mijn naam is Ann Corda, ik ben 47 jaar oud en de partner van Rudi Bru. Samen runnen we café De Patriot in Zandhoven, een geliefde ontmoetingsplaats voor vele inwoners. Daarnaast werk ik als administratief bediende bij Zorgbedrijf Antwerpen, waar ik dagelijks mijn organisatorische vaardigheden inzet om anderen te helpen.

Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik ben actief in padel en moedig mijn jongste dochter aan tijdens haar volleybalwedstrijden.

Mijn karakter kan worden omschreven als eerlijk, goedlachs en sociaal. Ik geloof in de kracht van oprechte communicatie en het belang van een sterk sociaal netwerk. Met mijn uitgebreide ervaring in zowel de horeca als de administratie, breng ik een unieke combinatie van organisatorische vaardigheden en klantgerichtheid met me mee. Mijn betrokkenheid bij het lokale bedrijfsleven en mijn sociale engagement zijn sterke punten die ik wil inzetten voor ons mooie Zandhoven. Ik ben gemotiveerd om mijn ervaringen en vaardigheden in te zetten voor de lokale politiek en te werken aan een gemeente waar iedereen zich thuis voelt.

Ria Bollansée, bezieler van De Grote Prijs Juul Marinus (Zandhoven)

Mijn naam is Ria Bollansée, ik ben 77 jaar oud en woon in het hart van onze prachtige gemeente Zandhoven. Ik ben de partner van Francis en trotse moeder van drie kinderen. Hoewel ik gepensioneerd ben, heb ik mijn leven gewijd aan diverse vrijwilligersactiviteiten.

Zo draag ik zorg voor mijn gehandicapte zus, die in het zorgcentrum Monnikenheide-Spectrum woont. Mijn betrokkenheid bij haar zorg heeft mij veel geleerd over geduld, liefde en de noden van kwetsbare mensen in onze samenleving.

Daarnaast ben ik de organisator en bezieler van De Grote Prijs Juul Marinus, een evenement dat velen van jullie waarschijnlijk kennen. Verder heb ik 30 jaar lang als zorgverlener gediend bij Ziekenzorg Zandhoven en was ik actief betrokken bij de Missienaaikring Zandhoven.

Mijn energie en positieve drive zijn mijn drijfveren. Door mijn jarenlange inzet bij Ziekenzorg Zandhoven heb ik veel geleerd over de behoeften van onze gemeenschap, vooral op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. Mijn zorgzame karakter en betrokkenheid bij het verenigingsleven zijn sterke punten die ik wil inzetten voor de gemeenteraad.

Samen met Ann Corda ben ik klaar om te werken aan een positieve toekomst voor Zandhoven. Laten we samen bouwen aan een gemeente waar we trots op kunnen zijn!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is