N-VA Zandhoven verstevigt ploeg met twee geëngageerde kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen

Op 19 juli 2024

De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 zijn in volle gang bij N-VA Zandhoven. Met grote trots kondigen wij vandaag weer twee nieuwe kandidaten aan die onze lijst komen versterken. Deze kandidaten brengen een schat aan ervaring, grote inzet en een positieve energie met zich mee. Laten we ze aan u voorstellen!

Christel Fierens, gewezen zaakvoerder en actief lid van lokale verenigingen (Viersel)

Mijn naam is Christel Fierens, ik ben 57 jaar jong en woon in het mooie Viersel. Ik ben getrouwd met Luc en samen hebben we twee fantastische kinderen. Ik was jarenlang de trotse zaakvoerder van Mercedes garage P. Fierens in Viersel, waar ik vandaag de dag nog steeds deeltijds actief ben. Daarnaast ben ik actief lid van Markant Zandhoven en de Wielerclub Zachtjes Aan Viersel, waar ik met veel plezier bijdraag aan de gemeenschap.

Met mijn achtergrond als zaakvoerder heb ik uitgebreide ervaring in bedrijfsvoering en klantgerichtheid. Het runnen van een succesvol bedrijf heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om georganiseerd en besluitvaardig te zijn, en om altijd een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid te hebben. Deze eigenschappen zijn van onschatbare waarde in de politiek.

Ik ben enorm positief ingesteld en geloof sterk in de kracht van samenwerking. Mijn betrokkenheid bij lokale verenigingen toont mijn inzet voor de gemeenschap en mijn vermogen om mensen samen te brengen. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen of het ondersteunen van initiatieven die onze gemeente ten goede komen, ik ben altijd bereid om een stap extra te zetten.

Ik ben gemotiveerd om mijn zakelijke expertise en sociale betrokkenheid in te zetten voor een beter Zandhoven. Samen kunnen we werken aan een toekomst waarin onze gemeente nog meer zal bloeien.

Bram Cools, notarisklerk en brandweervrijwilliger (Pulderbos)

Mijn naam is Bram Cools, 41 lentes jong en wonende te Pulderbos. Gehuwd met Charlotte, die voor een ondersteuningsnetwerk leerlingen in de scholen van o.a. Groot-Zandhoven begeleidt, en een fiere papa van drie (voetbal)zonen, waardoor ikzelf vaak rondom de voetbalvelden van Pulderbos te vinden ben. Professioneel ben ik werkzaam als notarisklerk in Vosselaar met expertise in vastgoed (nieuwbouw) en zakenrecht. Daarnaast ben ik in onze gemeente trotse pompier als korporaal bij Brandweer Zone Rand - Post Zandhoven, waar ik eveneens de functie vervul van korpssecretaris. Omdat het brandweer-engagement me nauw aan het hart ligt, vertegenwoordig ik eveneens de belangen van onze en alle vrijwilligers als lid van het Bureau van de Vrijwilligers in Brandweer Zone Rand en als lid van de raad van bestuur van de Vereniging Vlaamse Brandweervrijwilligers .

Mijn ervaring van het notariaat levert een schat aan kennis op het gebied van ruimtelijke ordening en administratieve procedures. Deze vaardigheden, gecombineerd met mijn toewijding en discipline als brandweervrijwilliger, wil ik graag ten dienste stellen van alle inwoners van Zandhoven. De voorbije 12 jaar leverde ik voor N-VA mijn bijdrage als lid van de raad van bestuur van het Autonoom Gemeentebedrijf Zandhoven, om mijzelf nu voor het eerst verkiesbaar te stellen.

Ik kijk ernaar uit om mijn expertise in te zetten voor onze gemeenschap en samen te werken aan een veilige, geborgen en goed georganiseerde toekomst voor onze mooie gemeente Zandhoven.

Samen met Christel Fierens, en de voltallige N-VA-ploeg, ben ik vastberaden om onze gemeenschap te ondersteunen en te werken aan een gemeente waarin iedereen zich welkom voelt. Laten we samen streven naar een Zandhoven waar we met trots en voldoening kunnen wonen en leven!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is