Vijf enthousiaste nieuwkomers verrijken N-VA Zandhoven bij gemeenteraadsverkiezingen

Op 21 augustus 2024, over deze onderwerpen: In de pers, Over ons, Verkiezingen 2024

Vijf frisse gezichten stappen met volle overtuiging naar voren als de nieuwste kandidaten van N-VA Zandhoven voor de gemeenteraadsverkiezingen. Elk van hen brengt een unieke mix van expertise, passie en visie met zich mee, klaar om de toekomst van de gemeente vorm te geven. Samen staan ze te popelen om hun ideeën en energie in te zetten voor een nog sterker en levendiger Zandhoven. We stellen ze graag aan u voor!

Aron Sempels, preventieadviseur en verenigingsman (Zandhoven)

Mijn naam is Aron Sempels, 31 jaar en woonachtig in het mooie Zandhoven. Samen met mijn partner zijn wij de trotse ouders van onze zoon Cis van 2,5 jaar oud.

Professioneel werk ik als preventieadviseur bij de kraanafdeling van een toonaangevend bedrijf, waar ik verantwoordelijk ben voor de veiligheid en preventie van incidenten op de werkvloer. Deze rol stelt mij in staat om mijn vaardigheden in risicobeheer en veiligheidsmanagement te benutten en bij te dragen aan een veilige werkomgeving.

Mijn betrokkenheid bij Zandhoven reikt verder dan mijn professionele leven. Ik ben een actief bestuurslid van ZIBA (Zandhoven Is Back Alive), waar ik medeorganisator ben van de retrokoers en in het verleden ook andere evenementen heb helpen organiseren. Sport neemt ook een belangrijke plaats in mijn leven in, aangezien ik voetbal bij de veteranenploeg van K. Zandhoven SK.

Mijn ouders zijn ook zeer actief geëngageerd in onze gemeenschap, wat mij heeft geïnspireerd om mijn steentje bij te dragen. Mijn betrokkenheid en toewijding aan Zandhoven zijn de drijvende krachten achter mijn beslissing om voor het eerst mee op te komen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Met mijn ervaring in veiligheidsmanagement, organisatorische vaardigheden en mijn passie voor het verenigingsleven, wil ik me inzetten voor een veiligere, levendigere en beter georganiseerde toekomst voor Zandhoven. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en toewijding in dienst te stellen van onze gemeenschap en samen te werken aan een bloeiende toekomst voor onze mooie gemeente.

Lydia Fleurent, gepensioneerd maatschappelijk werker en voormalig gemeenteraadslid (Pulle)

Ik ben Lydia Fleurent, 71 jaar jong, en woonachtig in het mooie Pulle. Na een waardevolle loopbaan als maatschappelijk werker in Antwerpen geniet ik nu van mijn pensioen, samen met mijn man Bob en mijn fantastische kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen, die kleur en vreugde aan mijn leven geven. In de vorige legislatuur heb ik met veel toewijding mijn bijdrage geleverd als gemeenteraadslid en OCMW-raadslid.

Hoewel ik nu van mijn pensioen geniet, voel ik nog steeds een sterke drang om me in te zetten voor onze gemeenschap. Daarom stel ik mij opnieuw kandidaat op de lijst van de N-VA.

Naast mijn politieke engagement geniet ik van aquagym en heb ik enkele jaren in het koor van Pulle gezongen. Velen zullen mij nog herkennen van vroeger, toen ik regelmatig aan de schoolpoort te vinden was. Met mijn ervaring en enthousiasme wil ik opnieuw mijn steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze gemeente en samen werken aan een warme, veilige en goed georganiseerde toekomst voor Pulle en zijn inwoners.

Jens Van den Brande, technical manager en sportliefhebber (Zandhoven)

Mijn naam is Jens Van den Brande, 35 jaar jong en woonachtig in Zandhoven. Geboren en getogen in Viersel, waar ik een zorgeloze jeugd beleefde en 12 jaar lang actief was bij de Chiro. Ook heb ik jaren gevoetbald bij Massenhoven en later Zandhoven, waardoor sport en verenigingsleven altijd een belangrijke rol in mijn leven hebben gespeeld.

Sinds ongeveer tien jaar woon ik samen met mijn vrouw Leonie in Zandhoven. We zijn nu vier jaar gelukkig getrouwd en Leonie is het nieuwste lid van de ouderraad van de GBS Zandhoven. Samen hebben we twee energieke zoontjes van drie en twee jaar oud, die ons leven elke dag weer verrijken. We genieten ervan om met z'n viertjes op stap te gaan of gewoon thuis samen te zijn.

Om fit te blijven, probeer ik minstens twee keer per week te sporten bij Crossfit Zandhoven of ga ik hardlopen, bij voorkeur in de prachtige bossen rondom onze gemeente. Bewegen in de natuur geeft mij energie en helpt mij om het beste uit mezelf te halen.

Professioneel ben ik werkzaam als technical manager bij een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw. Hier ben ik verantwoordelijk voor het beheer van het volledige machinepark in België en de operationele werking van onze werkplaatsen waar het onderhoud plaatsvindt. Mijn focus ligt daarbij op de vergroening van het machinepark en de reductie van emissies. Het is een uitdagende taak, maar dat maakt het des te boeiender, omdat ik ervan overtuigd ben dat duurzaamheid essentieel is voor een gezonde toekomst.

Met een hands-on mentaliteit vind ik het belangrijk om problemen grondig te analyseren en met gezond boerenverstand aan te pakken. Mijn motto is: "Een probleem kan altijd worden opgelost, anders is het een feit." Ik geloof dat deze instelling een positieve meerwaarde biedt binnen het team en dat ik zo kan bijdragen aan een gezond, veerkrachtig en vooruitstrevend beleid voor de toekomst van onze mooie gemeente Zandhoven.

Sébastien Lefèvre, teamleider Vlaams energiebedrijf en bestuurslid tennisclub (Zandhoven)

Mijn naam is Sébastien Lefèvre, ik ben 37 jaar en ik woon al ruim 12 jaar met veel plezier in het prachtige Zandhoven, samen met mijn vriendin Marie Ameye. We hebben hier ons thuis gevonden, na een aantal fijne jaren in Pulderbos. De rust en schoonheid van onze gemeente hebben ons altijd aangesproken, en het is deze liefde voor Zandhoven die me inspireert om me verder in te zetten voor onze gemeenschap.

Als Teamleader bij het Vlaams energiebedrijf stuur ik de afdeling Customer Service aan, waar ik dagelijks werk aan duurzame en klantgerichte oplossingen. Groene energie ligt me nauw aan het hart, en ik ben trots dat ik in mijn werk bijdraag aan een duurzamere toekomst. Daarvoor heb ik vijf jaar in Engeland gewerkt als European Sales Manager voor een bedrijf in videogames en bordspellen, wat me een brede, internationale kijk heeft gegeven.

Mijn hele leven ben ik actief betrokken bij de sport, vooral bij tennis. Ik speel al vanaf jonge leeftijd bij de Koninklijke Tennisclub Nova in Schoten, en ben nu bestuurslid, verantwoordelijk voor Marketing, Communicatie, Kledinglijn en Sponsoring. Sport is voor mij niet alleen een manier om fit te blijven, maar ook een essentieel onderdeel van een hechte gemeenschap.

Dierenwelzijn ligt me ook nauw aan het hart. Ik ben opgegroeid met verschillende dieren en woon nu met vier katten. Het is onze verantwoordelijkheid om goed voor hen te zorgen, en ik wil me dan ook inzetten voor het welzijn van dieren in onze gemeente.

Met mijn commerciële ervaring, mensgerichte aanpak en internationale blik, ben ik ervan overtuigd dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van Zandhoven. Mijn visie is gericht op vooruitgang, innovatie en het behouden van de kwaliteiten die Zandhoven zo bijzonder maken. Samen met jullie wil ik werken aan een gemeente die klaar is voor de toekomst, waar iedereen zich thuis voelt en waar we trots op kunnen zijn.

Wendy Robbe, HR-expert en sociaal geëngageerde duizendpoot (Viersel)

Ik ben Wendy Robbe, 51 jaar en woonachtig in Viersel. Samen met mijn partner, Gunther Peenen, geniet ik van het leven en ben ik trotse mama van een dochter. In mijn professionele leven werk ik momenteel in de grafische sector als HR Officer, waar ik mijn passie voor mensen en organisatie kan inzetten.

Met bijna 20 jaar ervaring als syndicaal afgevaardigde bij General Motors heb ik geleerd om op te komen voor de rechten van werknemers en de stem van het personeel te vertegenwoordigen. Na de sluiting van General Motors heb ik zeven jaren gewerkt bij een lokaal gemeentebestuur in een HR-functie. Deze ervaring heeft me een diepgaand inzicht gegeven in de werking van een bestuur en de cruciale rol die dit speelt in het leven van de inwoners.

Mijn betrokkenheid bij de gemeenschap is groot, en ik ben vastberaden om mijn steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze prachtige gemeente. Ik geloof sterk in de kracht van sociaal engagement als middel om onze gemeenschap nog beter te maken.

Mijn karakter wordt vaak omschreven als zachtaardig en empathisch, maar ik heb ook een sterke wil en doorzettingsvermogen wanneer het aankomt op het bereiken van mijn doelen. In mijn vrije tijd geniet ik van reizen, gastronomie, en het creëren van geluk voor de mensen om me heen. Bovendien ben ik, misschien wat atypisch, een fervent voetbalsupporter.

Met mijn brede ervaring in zowel de private als de publieke sector, mijn sterke sociale betrokkenheid, en mijn vastberadenheid om onze gemeente nog beter te maken, ben ik ervan overtuigd dat ik een waardevolle toevoeging kan zijn aan de lijst van de N-VA.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is