Zelfstandige onderneemsters Heidi Van der Elst en Renée Stuyck versterken N-VA Zandhoven

Op 22 november 2023

Onze afdeling is in volle voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024. Vandaag kondigen we trots aan dat twee Zandhovense onderneemsters onze lijst komen versterken. Zelfstandigen vormen de ruggengraat van onze lokale economie en brengen een schat aan ondernemerschap, ervaring en toewijding met zich mee. Graag stellen ze zich even aan u voor!
 

Heidi Van der Elst, zaakvoerster van Steupke (Pulle)

Mijn naam is Heidi Van der Elst, ik ben 52 jaar oud, en ik heb mijn hele leven gewijd aan onze prachtige gemeente Zandhoven.

Mijn band met Zandhoven gaat ver terug. Na mijn schooltijd begon ik mijn carrière bij "de Paenhuysen," dat nu bekendstaat als Proxy Delhaize, in het hart van Zandhoven. Later werkte ik in de dagbladhandel Asterix en vervolgens bij slagerij Robin Van Laer in Pulle. Mijn toewijding voor de lokale handel is altijd een rode draad geweest in mijn leven.

In 2019 heb ik samen met mijn dochter Stephanie Boudiny de stap gezet om zaakvoerster te worden van frituur Steupke, en sindsdien hebben we met plezier en passie dit lokale trefpunt gerund. We hebben het voorrecht gehad om met vele van jullie in de frituur bij te praten en te genieten van lekker eten.

Momenteel woon ik in Pulle en zijn we aan het bouwen in Pulderbos. Mijn sociaal sociaal en professioneel leven speelt zich volledig af in Pulle en de bredere Zandhoven-gemeenschap. Mijn ervaring in verschillende sectoren van onze gemeente heeft me enorm veel inzicht gegeven in de lokale behoeften en uitdagingen.

Ik ben vastberaden om mijn ervaring en betrokkenheid te benutten. Ik kijk ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten, uw zorgen te horen en met u te werken aan een betere toekomst voor onze gemeente. Samen kunnen we het verschil maken in 2024!
 

Renée Stuyck, mede-zaakvoerster Brouwerij De Dreef (Pulderbos)

Mijn naam is Renée, 56 jaar en ik ben al dertig jaar met trots woonachtig in onze prachtige gemeente, eerst in Pulle en nu al bijna twee decennia in Pulderbos. Mijn levenspad heeft me doorheen verschillende fases van betrokkenheid bij onze lokale gemeenschap geleid.

Velen van jullie herinneren zich wellicht mijn tijd in de lokale horeca, waar ik met passie café Het Anker en bistro De Pulle heb uitgebaat. Het leven neemt soms onverwachte wendingen, en omwille van gezondheidsredenen heb ik mijn focus verlegd naar vrijwilligerswerk. Door mee te zorgen voor de middagopvang bij de kleuters in lagere school De Klaproos in Pulderbos en als leesmoeder, wil ik een positieve impact hebben op de gemeenschap.

Naast deze engagementen ben ik ook mantelzorger in Pniel, waar ik met liefde en toewijding tijd vrijmaak om te helpen bij activiteiten en om wandelingen te maken met de bewoners. Mijn hart ligt bij het dienen van anderen, en deze ervaringen hebben mijn liefde voor onze gemeenschap en haar inwoners alleen maar versterkt.

Vandaag sta ik hier als gepassioneerde brouwer, samen met mijn man Dirk. We werken met hart en ziel aan de ontwikkeling van lekkere, evenwichtige en verrassende bieren. Denk maar aan de Pulderbosch, Ne Gevaarleuke en Ne Loechte. Bovendien zijn we de trotse uitbaters van de prachtige zomerbar in Pulderbos, waar we met veel plezier een ontmoetingsplaats creëren voor onze medeburgers.

Waarom dan de stap in de politiek? Omdat ik geloof dat mijn diverse ervaringen en mijn diepe verbondenheid met Zandhoven me in staat stellen een waardevolle bijdrage te leveren aan het lokale beleid. Ik wil me inzetten voor een bruisende gemeente waarin iedereen zich thuis voelt. Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin we nog trotser kunnen zijn op onze prachtige gemeente.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is