Dieter Stulens unaniem herverkozen tot voorzitter N-VA Zandhoven

Op 8 maart 2022, over deze onderwerpen: In de pers, Jong N-VA, Over ons

Tijdens de ledenvergadering van maandag 7 maart werd Dieter Stulens unaniem herverkozen als voorzitter van de afdeling. Conny Van den Heuvel werd herbevestigd als ondervoorzitter. Beide hebben een mandaat dat 3 jaar loopt. Ward Peeters blijft verantwoordelijk voor de jongerenwerking.

Dieter Stulens is bijzonder tevreden met de herverkiezing en klinkt ambitieus. "Ik kijk uit naar de verderzetting van mijn voorzitterschap. Met dit bestuur wil ik onze partij lokaal verder uitbouwen en verankeren. Onze nieuwe ploeg is klaar voor het traject richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2024. Samen gaan we voor een efficiënt, transparant en goed beleid voor onze inwoners en ondernemers."

“Als grootste oppositiepartij zullen wij de vinger aan de pols blijven houden en de Zandhovenaar op tijd en stond informeren. Daar is nood aan. Het blijft onze taak om zaken op te volgen die volgens ons niet door de beugel kunnen en deze blijvend aan te kaarten. Onze gemeente zit vastgeroest in verouderde structuren die al bijna 50 jaar in stand worden gehouden. De manier hoe belangrijke dossiers (zoals het zwembaddossier, de verzekeringskwestie, de windmolens in Massenhoven en Viersel) de afgelopen maanden en jaren werden afgehandeld, bewijzen dat het tijd wordt voor een nieuwe wind.”

Ook Conny Van den Heuvel werd herverkozen tot ondervoorzitter. De pionier en gewezen gemeenteraadslid van de afdeling heeft heel wat politieke ervaring. "Conny heeft met haar enthousiasme en klare kijk heel wat vernieuwende ideeën. Haar dynamisme werkt aanstekelijk en is een stimulans om de N-VA toekomst in Zandhoven verder uit te bouwen", klinkt het bij Dieter Stulens.

Ook de jongerenafdeling verkoos een nieuw bestuur. Mats Sterkens begint ook aan zijn tweede ambtstermijn als voorzitter. Bart Coopmans is de nieuwe ondervoorzitter. Hij volgt Aron Sempels op die de rol van penningsmeester zal opnemen.

“Covid maakte het uiteraard niet gemakkelijk voor ons als jongerenafdeling. Dat ik opnieuw het vertrouwen krijg van onze leden is dan ook een fijn signaal”, zegt Sterkens.

Foto (v.l.n.r.): Bart Coopmans (ondervoorzitter Jong N-VA), Conny Van den Heuvel (ondervoorzitter N-VA), Dieter Stulens (voorzitter N-VA), Mats Sterkens (voorzitter Jong N-VA)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is